Пристрій розпізнавання й класифікації образів - Дмитрієнко, Валерій Дмитрович; Заковоротний, Олександр Юрійович; Котов, Ігор Ігорович (ДП "Український інститут промислової власності", 2012)
Пристрій розпізнавання й класифікації образів належить до обчислювальної техніки. Технічний результат корисної моделі полягає в розробці пристрою, що має можливість донавчання в процесі свого функціонування.
Keywords: патенти; асинхронні тягові електроприводи; обчислювальна техніка; нейронні мережі; інтерфейсні шари; вхідні сигнали