Специфіка та основні тенденції банківської конкуренції на сучасному етапі - Ярошенко, А. С. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті автором розглянуто особливості конкурентних відносин на ринку банківських послуг, визначено чинники, які посилюють банківську конкуренцію. Систематизовано основні тенденції її розвитку в світі на сучасному етапі.

In the article the author discusses the features of competition on the banking market, defined factors that increase banking competition. Are systematized principal trends of development of banking competition in the world today.
Keywords: послуги фінансові; система банківська; капітал фінансовий; регулювання державне; конкуренція цінова