Вплив фактору високих технологій на глобальні економічні процеси - Прокопенко, О. В.; Омельяненко, В. А. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті проаналізовано вплив розвитку технологій на детермінант міжнародної конкурентоздатності країн, досліджено особливості розвитку високих технологій.

The article analyzes the impact of technology on the determinants of international competitiveness of the countries studied features of high-tech.
Keywords: інновації; конкурентні переваги; міжнародна торгівля; трансфер технологій