Методичні вказівки до виконання реферату з курсу "Стратегічне бюджетування та аналіз результативності діяльності суб'єктів господарювання" - Давидюк, Тетяна Вікторівна (My University, 2022)
У рефераті студент повинен показати знання, правильне розуміння та вміння працювати з інформаційними джерелами, аналізувати цифрові дані, самостійно викладати особисту точку зору, узагальнювати теоретичний і практичний матеріал, робити висновки та пропозиції.
Keywords: методичні вказівки; реферат; вибір теми; розробка плану; цитована література; структура