Підготовка вчителя фізичної культури та Захисту України до роботи у закладах освіти - Кривенцова, І. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В роботі розглядаються особливості освітньої програми "Фізична культура. Захист України", спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура). Надано перелік основних компонентів даної освітньої програми. Доведено раціональність поєднання підготовки вчителів предметів Фізична культура та Захист України.
Keywords: фізична культура; Захист України; вчителі; підготовка; заклад вищої освіти