Психологія лідерства в бізнесі - Гура, Тетяна Віталіївна; Романовський, Олександр Георгійович; Книш, Анастасія Євгенівна ("Друкарня Мадрид", 2017)
Публікацію здійснено у межах проекту Програми TEMPUS "Освіта для лідерства, інтелігентності та розвитку таланту" (ELITE – Education for Leadership, Intelligence and Talent Encouraging).

This publication has been funded with support from the European Union. The publication reflects the views only of the authors, and the Union cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
Keywords: лідерство; психологія лідерства; лідери; бізнес-лідери; наукові концепції лідерства; емоційне лідерство; емоційний інтелект; харизматичне лідерство; трансформаційне лідерство; трансакційне лідерство; стилі лідерства; модель бізнес-лідера