Динаміка адаптації студентів психологів - Кірєєва, Вероніка Едуардівна (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розглянута динаміка та психологічні особливості адаптації студентів різних курсів. Механізми фізіологічної, психічної і соціальної адаптації.

In this paper, the dynamics of adaptation and psychological characteristics of students from different courses. Mechanisms of physiological, psychological and social adaptation.
Dynamics of adaptation psychology students
Keywords: особистість; пристосування; поведінка; процес навчальний; юність; physiological adaptation; social adaptation; psychological adaptation; professional adaptation