Ефективність торгівлі з європейськими компаніями - Нестеров, Дмитро Олександрович; Клименко, Маргарита Андріївна (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
В доповіді визначено, що торгівля з європейськими компаніями може бути важливою і перспективною сферою для розвитку бізнесу. Європейський ринок приваблює багато українських підприємців через свою велику потенційну аудиторію, високі стандарти якості та розвинену інфраструктуру. На наш погляд, в цій сфері слід надавати особливу увагу деяким надзвичайно важливим аспектам торгівлі з європейськими компаніями.
Keywords: міжнародна торгівля; європейські компанії; ефективність; світовий ринок