Угода користувача як елемент захисту прав інтелектуальної власності - Хмельов, Олексій Олександрович; Ткачов, Максим Михайлович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2022)
Доведено, що на сьогоднішній день в нашій країні немає чіткого механізму, що дозволяє «монетизувати» абсолютно всі музичні твори в соціальних мережах. Будь-яка людина може абсолютно безкоштовно слухати музику, не сплачуючи за неї.
Keywords: користувачі; угода; розвиток; правовласник; інтелектуальна власність; промислові підприємства