Методичні вказівки до виконання практичних занять з дисципліни "Комп'ютерна схемотехніка" - Носик, Андрій Михайлович; Онищенко, Валерій Валентинович; Статкус, Андрій Віталійович (ФО–П Єфименко С. А., 2021)
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Комп'ютерна схемотехніка" для студентів усіх форм навчання за спеціальністю 123 "Комп'ютерна інженерія" підготовлені відповідно до робочої навчальної програми з дисципліни "Комп'ютерна схемотехніка", яка вивчається студентами. Метою дисципліни є передача студентам знань, необхідних для самостійного аналізу та синтезу операційних вузлів і пристроїв на основі методів комп’ютерної технології, а також для побудови пристроїв ЕОМ з заданими характеристиками на базі інтегральних мікросхем (ІМС). Вивчення даної дисципліни дозволяє з єдиних схемо технічних позицій розглядати та вивчати весь спектр виробів обчислювальної техніки.
Keywords: методичні вказівки; проектування сумматора; цифрові компаратори; тригери; часові діаграми; двійкові лічильники; алгебра перемикальних функцій; аналого-цифрові перетворювачі