Дослідження складів композицій на основі стиролу для отримання сцинтиляторів фотохімічною полімеризацією - Лєбєдєв, П. В.; Авраменко, Вячеслав Леонідович (Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", 2014)
Досліджена можливість фотохімічної полімеризації стиролу в присутності фотоактивної добавки.

Investigated the possibility of photochemical polymerization of sturene in the prezense of photoaktive additive.
Keywords: стирол; полімеризація; полімери; фотополімеризація; склад композицій