Вплив технології "блокчейн" на ігрову індустрію - Черних, Олена Петрівна; Комендант, Олег Олегович (CPN Publishing Group, 2022)
Вплив Інтернету на спосіб життя з кожним роком зростає. За останні роки кількість величезних корпорацій, які вирішили перейти повністю в інтернет, зросла на багато відсотків. Більшість з них вирішили це зробити із допомогою блокчейн, а саме за його надійність та інноваційність. Наприклад, Facebook теперь офіційно називається Meta (metaverse), тобто метавсесвіт. Такий «Бум» у світі технологій не зміг обійти й ігрову індустрію.
Keywords: ігри; інформаційні технології; блокчейн; комп'ютерні системи; криптовалюта