Окремі правові аспекти спадкування за заповітом - Лисенко, Ірина В'ячеславівна; Лисенко, Андрій Миколайович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020)
Стаття присвячена актуальним проблемам цивілістичної науки, зокрема особливостям права розпорядження майном на випадок своєї смерті. У роботі сформульовані висновки щодо удосконалення регулювання реалізації права розпорядження майном у спадкових відносинах.

The article is dedicated the issues of the day of civil law, namely to the features of power of appointment in case of the death. Conclusions are in-process formulated in relation to the improvement of adjusting of realization of power of appointment in the inherited relations.
Separate legal aspects of protection by provision
Keywords: право власності; право розпорядження; майно; спадкоємець; right of ownership; right for an order; property; heir