Методичні вказівки до виконання розрахункової роботи з навчальної дисципліни "Організація готельного господарства" - Жадан, Тетяна Андріївна (My University, 2023)
Методичні вказівки до виконання розрахункової роботи з навчальної дисципліни «Організація готельного господарства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання спрямовані на закріплення, поглиблення й узагальнення знань і умінь, одержаних студентами під час вивчення дисципліни, та їх застосування в процесі здійснення професійної діяльності.
Keywords: методичні вказівки; розрахункові роботи; організація; готельне господарство