Жадан, Тетяна Андріївна2023-12-212023-12-212023Методичні вказівки до виконання розрахункової роботи з навчальної дисципліни "Організація готельного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання / уклад. Т. А. Жадан ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 34 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72086.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72086Методичні вказівки до виконання розрахункової роботи з навчальної дисципліни «Організація готельного господарства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання спрямовані на закріплення, поглиблення й узагальнення знань і умінь, одержаних студентами під час вивчення дисципліни, та їх застосування в процесі здійснення професійної діяльності.ukметодичні вказівкирозрахункові роботиорганізаціяготельне господарствоМетодичні вказівки до виконання розрахункової роботи з навчальної дисципліни "Організація готельного господарства"Learning Objecthttp://orcid.org/0000-0001-6544-7602