Окремі питання удосконалення державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників - Ульянченко, Ю. О.; Ульянченко, Наталія Володимирівна (Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, 2012)
Досліджується окремі проблеми регулювання цін та місце держави в формуванні механізму дотацій на аграрному ринку.

Some price regulation problems as well as the state’s role in the subsidy mechanism formation on the agrarian market are researched.
Certain issues of state support improvement for agricultural commodity producers
Keywords: економічна діяльність; ціни; аграрний сектор; державне регулювання; дотації; prices; agrarian sector; state regulation; state support; subsidies