Обґрунтування і розробка інструментарія оцінки ефективності інноваційної діяльності на підприємстві енергомашинобудування - Погорєлов, Микола Іванович; Віхляєва, Наталія Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2009)
Розглянуто основні проблеми оцінки ефективності інновацій. В роботі доведено актуальність питання технічного переозброєння підприємства. Здійснено теоретичне обґрунтування і розробка інструменарію в оцінці ефективності діяльності підприємства на прикладі ДП Заводу "Електроважмаш".

The basic problems of estimatine the innovations efficiency are considered. Actuality of technical rearmament question at enterprise is-proven. The theoretical ground and the estimation of instruments of efficiency development activity at enterprise is based on the example of DP of Factory of "Elektrovazhmash".
Keywords: виробничий потенціал; бізнес-процеси; інвестиції; технічне переозброєння; модернізація