Дослідження мотиваційних факторів на підприємстві - Кузьменко, Леонід Володимирович; Недбайло, Ю. С. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті досліджуються мотиваційні фактори працівників, їх відмінності в залежності від гендерної та вікової диференціації.

In the article the motivational factors of workers, their difference, depending on gendernoy and age old differentiation and influence.
Keywords: мотивація; мотиваційний механізм; персонал; матеріальне стимулювання; нематеріальне стимулювання