Методичні вказівки до переддипломної практики магістрів - Арабаджи, Анна Юріївна; Арабаджи, Тимур Дмитрович; Азаренкова, Любов Леонідівна; Борейко, Наталя Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Переддипломна практика є невід’ємною складовою підготовки студентів спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» магістерського рівня. Вона становить важливу та обов’язкову складову в підготовці конкурентоспроможних фахівців до майбутньої діяльності за фахом. Переддипломна практика студентів-магістрів галузі знань 017 «Фізична культура і спорт» здійснюється відповідно до «Освітньо-наукової програми другого (магістерського) рівня вищої освіти ступеня «магістр» та «Положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладі України». Під час даної практики поглиблюються та закріплюються теоретичні та практичні знання зі спеціальності, проводиться збір матеріалу та дослідження за тематикою кваліфікаційної роботи магістра. Практика дає можливість здобути практичний досвід застосування професійних компетенцій для вирішення практичних професійних завдань в реальних умовах. Проходження переддипломної практики – це самостійна робота студентів безпосередньо в умовах спортивних установ, організаціях та освітніх закладів України.
Keywords: методичні вказівки; спорт; фізична культура; мета; цілі; завдання; етапи проходження практики; форми та методи контролю