Компетентна організація як драйвер інновацій для сталого розвитку бізнесу - Іпполітова, Інна Ярославівна (ТзОВ "Фірма "Камула", 2026)
Розглянуто роль компетентної організації у забезпеченні інноваційної активізації бізнесу в контексті сталого розвитку. Обґрунтовано значення організаційних та підприємницьких компетентностей як ключових чинників формування інноваційної спроможності підприємств. Проаналізовано взаємозв’язок між інноваціями, організаційною культурою та стратегічним управлінням, орієнтованим на сталий розвиток. Визначено основні напрями вдосконалення діяльності підприємств з метою активізації інноваційних процесів.
Keywords: компетентна організація; інновації; сталий розвиток; підприємництво; організаційні компетентності; competent organization; innovation; sustainable development; entrepreneurship; organizational competencies