Методика та побудова рейтингової оцінки економіко-виробничого та соціально-демографічного розвитку міст України - Родченко, В. Б. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті обґрунтовано систему показників економіко-виробничого та соціально-демографічного розвитку міст України. Викладено методичний підхід та побудовано рейтингову оцінку міст обласного та республіканського значення.

The article proves the system of indicators of the economic-industrial and socio-demographic development of the towns of Ukraine. Sets forth the methodical approach and built a rating of towns of regional and republican value.
Keywords: підхід методичний; регіон; комплекс міський; статус адміністративний