ICT vocabulary and grammar in use: self-study practice book - Нетецька, Тетяна Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2018)
У навчальному посібнику надані тексти різноманітних функціональних стилів, основні граматичні правила, тести та довідник комп'ютерних термінів та абревіатур. Наведено завдання для оволодіння основними видами читання, граматичні коментарі, а також вправи для розвитку навичок усного та письмового мовлення. Посібник призначений для організації самостійної роботи студентів комп'ютерно-інформаційних спеціальностей.

This course book presents various functional style texts, the basic grammar rules, tests and the glossary. The tasks to master basic reading strategies, brief grammar comments, as well as exercises to develop skills in speaking and writing are given. The course book is intended for organizing ICT students’ independent work.
Лексико-граматичний практикум з англійської мови
Keywords: англійська мова; професійна лексика; іноземні мови; лексика англійської мови; комунікативні уміння; фахова термінологія