Роль амортизації в процесі діяльності підприємств на сучасному етапі - Яковлєв, Анатолій Іванович; Літкевич, О. О. (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглянуто амортизацію як фактор, що впливає на фінансовий результат підприємства і як одне з найважливіших джерел фінансування оновлення основних засобів в умовах дії нового податкового законодавства України.

A depreciation as a factor affecting the financial results and as one of the major sources of financing of new capital assets in the conditions of new tax legislation of Ukraine.
Keywords: капітальні вкладення; податковий прибуток; амортизаційні відрахування; нарахування амортизації; фінансовий результат підприємства; інноваційна діяльність; Податковий кодекс України