Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Ціноутворення на світових товарних ринках" - Посохов, Ігор Михайлович (My University, 2020)
Мета навчальної дисципліни – отримання студентами спеціальності "Міжнародні економічні відносини" необхідних знань з питань формування і використання цін. Ці знання дадуть можливість світових, гуртових і роздрібних цін, цін міжнародних контрактів, що дасть можливість формування цінової політики і цінової стратегії підприємства. Завдання навчальної дисципліни. Основними завданнями вивчення дисципліни є засвоєння методів і прийомів ціноутворення, цінової політики і стратегії підприємства.
Keywords: методичні вказівки; економічна діяльність; державне регулювання цін; ринкова економіка; корпоративне управління; підприємницька діяльність