HR-інжиніринг як інструмент ефективного використання людських ресурсів - Погорєлова, Тетяна Олексіївна; Лепський, Роман Сергійович (Хмельницький національний університет, 2025)
В доповіді розглянуто питання розробки та оцінки потенціалу HR-інжинірингу як інструменту оптимізації використання людських ресурсів та підвищення загальної ефективності організаційної діяльності.
Keywords: управління персоналом; рекрутинг; потенціал; оптимізація; ефективність; промислові підприємства