До питання самостійної роботи студентів з фізичного виховання - Кривенцова, І. В.; Крівєнцова, О. В.; Семашко, С. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В роботі визначено місце самостійних занять фізичними вправами студентами на дистанційному навчанні. Запропонований комплекс фізичних вправ для розвитку гнучкості та профілактики застійних явищ в організмі засобами йоги.
Keywords: фізичне виховання; студенти; самостійні заняття; дистанційне навчання; комплекс фізичних вправ; розвиток гнучкості; дистанційні платформи; здоровий спосіб життя