Методичні вказівки для виконання курсової роботи із дисципліни "Потенційно небезпечні виробничі технології та їх ідентифікація" - Гуренко, Ірина Вікторівна (My University, 2018)
Навчальна мета курсової роботи – систематизація теоретичних знань фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" з курсу "Потенційно небезпечні виробничі технології та їх ідентифікація", закріплення навичок розрахункового визначення рівня небезпек, на підставі яких об'єкт визначається потенційно небезпечним (ПНО) або об'єктом підвищеної небезпеки (ОПН). Тема курсової роботи видається викладачем на практичному занятті. Захист курсової роботи проводиться на практичному занятті згідно розкладу.
Keywords: методичні вказівки; пояснювальна записка; оформлення; техногенна безпека; підприємство газопереробне