Галузеве програмування з ендогенними цінами - Горбачук, В. М. (НТУ "ХПІ", 2013)
Розвивається підхід математичного програмування для моделі часткової рівноваги галузі, що складається з усіх виробників даних продуктів. Лінійним функціям попиту і пропозиції відповідає агрегована задача квадратичного програмування

Developing mathematical programming approach for partial equilibrium sector consisting of all manufacturers of these products. Linear function of supply and demand meet aggregated quadratic programming problem
Keywords: рівновага; ціна; агрегація; математичне програмування; equilibrium price; demand aggregation; mathematical programming