Розробка та аналіз схем високоефективних водневих енергоперетворюючих установок - Кошельнік, Олександр Вадимович; Чорна, Наталя Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2012)
Проаналізовано схеми енергоперетворюючих установок із застосуванням термосорбційнного компресора з водневою турбіною для утилізації теплоти газів, що відводяться, що сприяє підвищенню ефективної потужності й ККД установок, а також зниженню питомої витрати палива на одиницю потужності.

Diagrams of power installations of thermosorption compressor with hydrogen turbine for utilization of exhaust gases have been analyzed. The effective capacity and efficiency of plants and lower specific fuel consumption per unit of capacity has been increased.
Development and analysis of highly efficient hydrogen power installations circuits
Keywords: термосорбіційний компресор; воднева турбіна; ККД