Використання іонізації для очищення запиленого повітря - Шевельова, А. М.; Кручина, В. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
За результатами аналізу методів очищення запиленого повітря на виробництві запропоновано використання іонізації дрібнодисперсних частинок.

According to the results of the analysis of methods of dusty air purification at production the using of small particles ionization is offered.
Use of ionization for purification of dust yair
Keywords: атмосферне повітря; дрібнодисперсний пил; запилене повітря; іонізація; atmospheric air; fine dust; dusty air; ionization