Оцінка ефективності маркетингу взаємовідносин на промисловому підприємстві - Микитенко, В. Ю.; Долінська, Раїса Григорівна (НТУ "ХПІ", 2013)
Розглянуто методологічні підходи до вимірювання ефективності управління між фірмовими відносинами на промислових ринках, використання яких дозволяє фірмі розв’язати проблему оцінки і вибору ринкових контрагентів, виміряти результативність взаємовідносин, а також створити механізм забезпечення ефективних міжфірмових взаємовідносин

The article describes the methodological approaches to measuring the effectiveness of interfirm relationships in industrial markets, which allow to solve the problem of market counterparties selection and evaluation as well as a mechanism to ensure effective interfirm cooperation
Keywords: міжфірмові взаємовідношення; капітал міжфірмових взаємовідносин; підвищення конкурентоспроможності; покупці; постачальник; relationship marketing; value and effective of relationships; interfirm relations; capital of interfirm relations