Психологічні особливості "Мислення переможця" у спорті - Поляков, І. О. (Мадрид, 2021)
Дослідження спрямоване на висвітлення наступних питань: особливості психології переможця, варіативність її розвитку та формування, особливості генетичної спадковості успішного спортсмена.
Keywords: перемога у спорті; лідерство; успішність; мислення переможця; спортсмени; психологія; психологія переможця; генетика; генетична спадковість