Використання системи збалансованих показників для інноваційно-інвестиційного розвитку підприємств - Савченко, Ольга Ігорівна (НТУ "ХПІ", 2016)
У статті розглянуті питання розробки та реалізації стратегії сталого розвитку при інвестиційно-інноваційній діяльності підприємств, визначено цілі, правила стійкості стратегічних альтернатив і критичних чинників стратегічного вибору. Наведено опис збалансованої системи показників (BSC) виділені стратегічні індекси в системі показників. Продемонстровано етапи формування та впровадження стратег ії в інноваційно-інвестиційний розвиток підприємства.

In the article the development and implementation of sustainable strategies in the investment and innovation activities of en terprises are considered. The aims, rules of the stability of strategic alternatives and critical factors of strategic choice are described. The Balanced Scorecard (BSC), the strategic index in the scorecard highlighted. Stages in the formation and implementation of the strategy in the innovation and investment development of the company are showed.
Implementation of the sustainable development strategy for improving the efficiency of business
Keywords: стратегія розвитку; стійкість; стратегічні наміри; стратегічна карта; стратегічні індекси; development strategy; sustainability; strategic intents; strategic maps; strategic indices