Застосування мобільних додатків для зору серед студентів спеціальної медичної групи - Дегтярьова, Ірина Вікторівна; Алпатова (Войда), Алла Анатоліївна; Гасан, Юлія Миколаївна (Мадрид, 2019)
Розглянуті питання використання мобільних додатків для покращення зору та запобігання його погіршення через надмірне використання смартфонів, роботи за комп'ютером серед студентської молоді. Були обрані найліпші мобільні додатки та запропоновані до використання серед студентів спеціальної медичної групи НТУ "ХПІ" 1-3 курсів навчання. Перевірено вплив застосування обраних додатків за допомогою щоденника самопочуття та анкетування.
Keywords: смартфон; зір; навчання; вправи