Моделирование процесса осцилляционной модуляции давления в гидравлическом тормозном приводе - Гецович, Евгений Моисеевич; Мартынец, Татьяна Викторовна; Селевич, Сергей Геннадьевич (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2007)
Виконане математичне моделювання процесу осциляційної модуляції тиску у виконавчих апаратах гальмівного приводу. Підтверджена принципова можливість такої модуляції. Отримані кількісні оцінки взаємозв’язку між параметрами керуючого сигналу та зміною тиску гальмівної рідини.
Моделювання процесу осцилляційної модуляції тиску в гідравлічному гальмовому приводі
Keywords: легковые автомобили; антиблокировочные системы; осциляционная модуляция давления; гидравлический тормозной привод; регулирование давления; осциляционный модулятор