Інформаційна безпека як складова інформаційної культури студентів - Кириленко, Неля Михайлівна (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті робиться спроба розкрити проблеми інформаційної безпеки в комп’ютерних освітніх системах, розглядаються можливості розв’язання проблем навчання інформаційної безпеки у студентів в педагогічних вищих навчальних закладах.

The article deals with the problems of information safety in the computer educational systems, an attempt is made to solve the problems of teaching students information safety at pedagogical higher educational institutions.
Information safety as a component of information culture of humanitarian students
Keywords: інформація; освіта вища; підготовка професійна; системи комп'ютерні; конфіденційність; information culture; information safety; information