Сутність стратегії персоналізованого маркетингу як інструменту просування освітніх послуг - Клімов, Максим Володимирович (Полтавський державний аграрний університет, 2025)
У доповіді розкривається концепція персоналізованого маркетингу як ефективного інструменту просування освітніх послуг. Аналізуються принципи індивідуалізації комунікацій з потенційними споживачами, використання даних про поведінку та потреби клієнтів для формування персоналізованих пропозицій. Розглядаються сучасні цифрові технології, що забезпечують реалізацію персоналізованих стратегій, а також їх вплив на підвищення конкурентоспроможності закладів освіти. Особлива увага приділяється перевагам та ризикам впровадження персоналізованого маркетингу в освітній сфері.
Keywords: персоналізований маркетинг; освітні послуги; цифрові технології; індивідуалізація; комунікаційні стратегії; конкурентоспроможність