Програма профілактики корупційної поведінки персоналу сектору безпеки і оборони України - Ларіонова, Інна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Викладено програму профілактики корупційних взаємин у колективах персоналу сектору безпеки і оборони України, яка є соціальнопсихологічною технологією, що має на меті формування антикорупційної стійкості правоохоронців. Вона включає три функціональних блоки: діагностичний; психопрофілактичний; психокорекційний.

The program for the prevention of corruption relations in the personnel teams of the security and defense sector of Ukraine, which is a socio-psychological technology aimed at the formation of anti-corruption resistance of law enforcement officers, is outlined. It includes three functional units: diagnostic; psychoprophylactic; psychocorrective.
Corruptive behavior prevention program of the staff of the sector of security and defense of Ukraine
Keywords: психологічний тренінг; психопрофілактика; корупційна поведінка; антикорупційна стійкість; правоохоронці; psychological training; psychological prevention; corrupt behavior; anticorruption resistance; law enforcement officers