Особливості управління персоналом на будівельних підприємствах України - Коцалап, С. О.; Коваленко, Г. М.; Беляєва, А. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуто особливості, які впливають на процес управління персоналом у будівельних організаціях. Показані тенденції зміни росту на ринку праці в будівництві, обґрунтована особливість управління персоналом в будівельній галузі, її актуальні проблеми, проаналізовані загальносвітові тенденції розвитку підходів до управління. Розглянуто методи щодо поліпшення ефективного управління персоналом на підприємствах України.

The paper deals with the specifics affecting the process of personnel management in building organizations. It shows growth trends in the labor market for construction, substantiates the specifics of human resources management in construction industry, its topical issues, analyzes development trends for approaches to management. It considers methods of improving effectiveness of personnel management at Ukrainian enterprises
Specific of human resources management in Ukrainian construction companies
Keywords: управління персоналом; будівельні організації; ринок праці; human resources; construction industry; development trends