Захист інтелектуальної власності з використанням електронно-цифрового підпису - Гусакова, Анастасія Євгенівна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2022)
Доведено, що охоронна ознака об'єкта інтелектуальної власності - це матеріально виражена властивість цього об'єкта або групи об'єктів, пов'язана з його формою і / або змістом, що дозволяє однозначно встановити походження об'єкта або групи об'єктів і визначити перелік операцій (функцій), які можуть бути з ним виконані. Такого роду захисним атрибутом може бути електронний цифровий підпис.
Keywords: захист; охорона; інтелектуальна власність; цифровий підпис; промислові підприємства