Творческое сотрудничество Харьковских турбостроителей с кафедрой турбиностроения НТУ "ХПИ" - Левченко, Евгений Владимирович (НТУ "ХПИ", 2005)
Розглянуто основні результати творчого співробітництва кафедри турбобудування НТУ "ХПІ" і ВАТ "Турбоатом" за період з моменту початку будівництва в Харкові турбінного заводу по дійсний час. Показано, що основні наукові розробки кафедри проводилися по тематиці задач створення в ВАТ "Турбоатом" нового надійного і високоекономічного устаткування для теплових і атомних електростанцій.
Keywords: парогазотурбинная лаборатория; Харьковский турбинный завод; давление; рабочие лопатки; инженеры турбостроители