Конвергенція фінансової звітності та звітності в області стійкого розвитку: перспектива інформування про людський капітал вітчизняних компаній - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Житомирський державний технологічний університет, 2010)
Обґрунтовано, що в умовах побудови інноваційної економіки України актуальною проблемою є роль бухгалтерського обліку людського капіталу для управління капіталізацією компанії.

It has been proved that under the conditions of development of innovative economy of Ukraine one of the urgent problems is the role of accounting for human capital for managing company’s capitalization.
Convergence of Financial Reporting and Reporting in the Field of Sustainable Development: Perspective of Informing about Human Capital of National Companies
Keywords: людський капітал; інтелектуальний капітал; бухгалтерський облік; капіталізація активів; капіталізація витрат