Безпека праці за допомогою смартфонів - Пшонка, А. В.; Березуцький, Вячеслав Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Автор доповіді пропонує сучасний підхід до використання смартфонів працівників для поліпшення профілактики, навчання, інформації про безпеку та гігієну праці на робочому місці.

The author of the report offers a modern approach to the use of workers' smartphones to improve prevention, training and information on occupational safety and health at the workplace.
Safety of work by means of smartphones
Keywords: безпека праці; інформація; навчання; травми; захворювання; робочі місця; occupational safety; information; training; injuries; illnesses