Актуальність впровадження змішаного навчання у ВНЗ - Адашевська, Ірина Юріївна; Краєвська, Олена Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
У статті розглядаються актуальні питання впровадження змішаного навчання у вищих навчальних закладах. Розкрито сутність змішаного навчання, визначено його завдання й переваги в навчальному процесі ВНЗ.

The aticle highlights the current issues of the introduction of blended learning in higher education. The essence of blended learning is revealed, its tasks and advantages in the educational process of the university are defined.
Keywords: навчальний процес; інноваційні технології; переваги; недоліки; вищий навчальний заклад; blended learning; education process; innovative technologies