Аналіз розвитку металургійної промисловості - Андрійченко, О. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті визначаються сучасні проблеми розвитку металургійної галузі. Розглядаються перспективи для розвитку кольорової металургії.

Article defines modern problems of development of metallurgical industry and considers prospects of development of nonferrous metallurgy.
Keywords: кольорові метали; металургійна галузь; машинобудування; розвиток енергії; nonferrous metals; metallurgical industry; problems of metallurgical industry