Дослідження напрямків використання об'єктів інтелектуальної власності на промислових підприємствах - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Свіщова, Наталія Сергіївна (Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності НАПрН України, 2021)
Доведено, що інноваційний розвиток підприємств є найважливішою умовою підвищення конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах господарювання.
Keywords: трансфер; бізнес; інноваційний продукт; статутний фонд