Науково-дослідна та просвітницька діяльність Харківського товариства сільського господарства і сільськогосподарчої промисловості у кінці XІX – на початку ХХ ст. - Ткаченко, Світлана Сергіївна; Поштаренко, Д. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Наданий аналіз науково-дослідної та просвітницької діяльності Харківського товариства сільського господарства і сільськогосподарчої промисловості та його внесок в розвиток сільськогосподарської науки та освіти в другій половині ХІХ – на початку ХХ століття.

We provide an analysis of scientifically – researching and educational activities Kharkov’s society agricultural economy and agricultural industry and his endowment in development agricultural science and education at the close of the XІX – in beginning XX ages.
Keywords: реформаторське оновлення; аграрна наука; розвиток селянського господарства; регіональні особливості; дослідні поля; розсадники