Когнітивний компонент психологічної готовності студентів вищих навчальних закладів до здійснення майбутньої професійної кар'єри: рівень та чиники розвитку - Карамушка, Людмила Миколаївна; Канівець, Тетяна Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розкрито зміст когнітивного компонента психологічної готовності студентів вищих навчальних закладів до здійснення майбутньої професійної кар'єри. Проаналізовано основні складники когнітивного компонента, що входять до такого виду психологічної готовності. Розкрито взаємозв'язок між рівнем розвитку когнітивного компонента психологічної готовності студентів вищих навчальних закладів та організаційно-професійними й соціально-демографічними чинниками.
Keywords: студенти; психологічна готовність; вищі навчальні заклади