Перспективні технології виробництва та модифікування бітумних в'яжучих для дорожнього будівництва - Сіробаба, Мирон Олександрович; Карножицький, Павло Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Досліджено сучасні технології одержання та модифікування дорожніх бітумів і перспективні напрямки хімічної модифікації бітумів із застосуванням доступних в Україні реагентів.
Keywords: бітум; нафтові залишки; окисненнявакуумна дистиляція; модифікування; дорожнє будівництво