Вплив ненормованого робочого дня на здоров'я програміста - Меркулов, А. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Обґрунтована необхідність турботи про здоров'я фахівців у сфері інформаційних технологій (програмістів). Аналіз переваг і недоліків ненормованого робочого дня. Вплив ненормованого робочого дня на здоров'я і продуктивність фахівця.

The necessity to take care of the health of information technology specialists (programmers) is substantiated. Analysis of advantages and disadvantages of irregular working hours. The impact of irregular working hours on the health and productivity of the specialist.
The impact of irregular working hours on the health of a programmer
Keywords: ненормований робочий день; програміст; здоров'я; irregular working hours; programmer; health