Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни "Маркетинг" - Косенко, Олександра Петрівна (НТУ "ХПІ", 2017)
Дані методичні вказівки розроблені відповідно до учбової програми дисципліни «Маркетинг» і покликані допомогти студентам заочного навчання організувати свою роботу по детальнішому вивченню теоретичних і методичних основ, аналітичних процедур і практичних навиків по даній дисципліні. У даних методичних вказівках викладаються основні вимоги до написання контрольної роботи по учбовій дисципліні «Маркетинг», структура, об'єм, вміст і критерії її оцінки Контрольна робота по курсу «Маркетинг» є самостійною науково-дослідною роботою з використанням законів, принципів, методів і всього інструментарію маркетингу. Вона забезпечує закріплення знань, отриманих на заняттях по курсу «Маркетинг» і має на увазі самостійне быльш глибоке вивчення перерахованих нижче тим. Контрольна робота по дисципліні «Маркетинг» є складовою частиною державної атестації студента і повинна свідчити про його здатність використовувати отримані знання для самостійного вирішення актуальних і практично значимих завдань маркетингу.
Keywords: робота контрольна; зміст роботи; структура роботи; оформлення роботи; ринок підприємств; споживачі; кон'юнктура ринку; сегментування ринку; товар; туризм; реклама; ціноутворення; збут; комунікація; стратегія; планування; контроль